Övrigt

Hammarbys besked om hallbygget:

2016-09-07 07:23 #0 av: VSK

"Nästa vinter står träningshallen, som byggs av Stockholms stad, klar i Gubbängen. Det skriver Hammarby på klubbens hemsida.

I början av året blev det klart att hallbygget i Stockholm flyttas från Tallkrogen till Gubbängen. Då skrev Dagens Nyheter att kostnaden för träningshallen skulle höjas från 110 till 175 miljoner kronor.

På senare tid har det varit tyst om hur byggprocessen med träningshallen, som även kommer att brukas av andra sporter än bandy, egentligen går. Men på måndagskvällen publicerade Hammarby en rapport om läget.

Enligt klubbens hemsida ska hallen, som byggs av Stockholms stad, tas fram i två etapper och stå färdig under vintersäsongen 2017/2018.

"Hur går det då nu med hallbygget, undrar många oroligt efter alla tidigare svikna förhoppningar? Svaret är faktiskt att det går enligt plan – detta alltså trots att inget arbete ännu sker på den plats där hallen ska byggas", skriver Hammarby.

Att hallen väntas stå klar nästa år styrks av Stockholm stad :

"Den nya träningshallen för skridsko och bandy beräknas vara klar till vintersäsongen 2017/2018".

http://www.bandypuls.se/bandy/elitserien/hammarbys-besked-om-hallbygget-det-gar-enligt-plan

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl
2016-09-07 08:22 #1 av: Jimmy.L

Intressant, undrar om det är grusplanen som man kommer bygga över? Den andra planen har man ju speedway på våren/sommaren.

Bildtråd Stockholms skärgård  Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm 

Anmäl
2016-09-07 08:29 #2 av: VSK

#1

Jag har noll susning faktiskt. Generad

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. 
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.