Annons:
Etikettutanför-ämnet
Läst 454 ggr
Catwoman
3/22/16, 10:50 AM

Bandyhaket 23 mars

Fisk med curry, ägg och tomater

(4 portioner)

  • 1 paket djupfryst torsk eller kolja (450 gram)
  • 3-4 matskedar smör eller margarin
  • 1-1,5 teskedar curry
  • 1 liten purjolök
  • 1 tesked salt
  • 3-4 tomater
  • 2-3 hårdkokta ägg
  • hackad dill

Skär fiskblocket i 1 centimeter tjocka skivor. Smält matfettet i en låg, vid gryta, tillsätt curry och purjolök i skivor och rör om. Lägg ner fiskskivorna och vänd dom en gång i matfettet. Strö på salt och låt fisken småkoka på svag värme cirka 10 minuter.

Hacka tomaterna och äggen grovt. Lägg hacket och dillen över fisken i grytan.

Servera med

  • kokt potatis och grönsallad

  • kokt ris och ärter eller haricots verts

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Annons:
AnnaKarin
3/22/16, 12:12 PM
#1

Det låter jättegott!

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

[VSK]
3/22/16, 2:49 PM
#2

Haj eller inte haj 😃

Blir faktiskt lite hungrig när jag läser matsedeln.

Upp till toppen
Annons: