Annons:
Etikettutanför-ämnet
Läst 320 ggr
Catwoman
2016-03-20 12:57

Bandykorvkiosken 20 mars

Fräsig korvpanna

(4 portioner)

  • 400 gram falukorv
  • 2-3 matskedar smör
  • 1 burk tärnad potatis eller 6-8 kokta potatisar i tärningar
  • 1/2-1 matsked riven pepparrot
  • 3 deciliter gräddfil
  • salt, vitppar

Dra skinnet av korven och strimla den. Fräs korven i matfettet i en stekpanna. Låt potatisen rinna av väl och sedan fräsa tillsammans med korven några minuter. Tillsätt riven pepparrot. Rör ner gräddfilen och blanda väl. Smaka av såsen med salt och vitpeppar och värm rätten, men låt den inte koka.

Servera omedlebart, direkt ur pannan med blandad grönsallad, kokta ärtor eller bönor.

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Annons:
Leffe
2016-03-20 13:42
#1

Man kanske skulle prova denna  rätt

AnnaKarin
2016-03-21 16:55
#2

Låter gott.

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

Upp till toppen
Annons: