Kval

Dagens kval 4 mars

2016-03-05 00:28 #0 av: Catwoman

Tänk att Tellus har tagit två raka vinster nu, men lär inte gå upp i elitserien. DE två lagen från elitserien är för bra och Kalix är ju i en klass för sig.

I den andra kvalgruppen överraskade Boltic idag genom vinst över Ljusdal. Ljusdal verkar inte vara samma lag som förr. Sirius och TB spelar så de båda blir kvar i elitserien.

I det allsvenska kvalet fortsätter Derby Linköping övertyga. De fortsätter som när de spelade i grundserien. Sedan har vi Örebro som verkligen är överlägset.

I den andra gruppen tog Selånger sin första poäng medan Köping fortsätter överraska negativt. Har jag räknat rätt så är HaparandaTorneo redan klar för att spela kvar i allsvenskan nästa säsong.

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Anmäl
2016-03-05 00:34 #1 av: VSK

Trevliga tankar och analys. Glad

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.