Läst 1203 ggr
[VSK]
10/11/15, 9:30 AM

Neftyanik blev fjärde och sista lag till semifinal

"I en jämn och tät och mot slutet småful drabbning vann Neftyanik mot Hammarby med 4-2 och tog därmed den fjärde och sista semifinalplatsen

Hammarby fick annars en riktig drömstart och redan efter 20 sekunder klippte Adam Gilljam in 1-0 med en kanon uppe i krysset.

Replken från Neftyanik kom några minuter senare då Artem Bondarenko rullade i 1-1 efter ett mönsteranfall. Robin Sundin gav sitt Hammarby ledningen igen med 2-1 innan pausvilan.

I matchens sista tio minuter avgjordes tillställningen. Maxim Ishkeldin kvitterade snyggt till 2-2 innan Pavel Ryazantsev klippte in 3-2 på straff och Erik Säfström avslutade med att göra 4-2.

I slutskedet hårdnade spelet till och Hammarbys Carl-Johan Rutqvist drog på sig ett matchstraff efter en ful crosschecking".