Läst 405 ggr
[VSK]
10/10/15, 5:40 PM

Hammarby och Broberg delade på poängen

"Det blev en jämn historia och man kunde se att båda lagen behövde poäng, för det var inget fel på inställningen från något av lagen. Hammarby inledde matchen bäst, och tog även ledningen redan innan två minuter var spelade. Men Broberg kom mer och mer in i matchen och kunde kvittera på hörna. Ledningsmålet för Söderhamnarna kom också på hörna, en elegant hörnvariant.

Andra halvleken var inte gammal när kvitteringen kom. Brobergsfostrade Adam Gilljam ”glömdes bort” och kunde helt fri sätta 2-2. Matchen stod och vägde och båda lagen hade chanser att ta ledningen. Men det var Broberg som tog den, signerat firma Söderberg/Dammbro. Med kvarten kvar kvitterade Hammarby ännu en gång, en ställning som stod sig intill slutet.

Resultatet innebär att Hammarby blir tvåa i gruppen och får möta Neftyannik i kvällens sista kvartsfinal kl 23.45. Broberg blir näst bästa trea och får möta Sandviken i sin kvartsfinal kl 20.35".