Läst 399 ggr
[VSK]
2015-10-10 00:31

Dynamo Moskva ett steg närmare kvartsfinal

"Dynamo Moskva tog ett steg närmare kvartsfinal efter 3-3 vid full tid mot Edsbyn och därefter seger på straffar.

Dynamo tog kommandot från början och skapade bl.a. ett stolpskott i matchinledningen innan Evgenij Ivanushkin hittade rätt på en hörna fram till 1-0 och Nikita Ivanov minuterna senare ökade på till 2-0 helt frispelad.

Dynamo fortsatte att taktpinnen men på hallekens sista skott tände Hasse Andersson hoppet för Edsbyn genom en hörnreducering fram tll 2-1.

I andra halvleken höll Edsbymålvakten Henrik Karlström sitt lag var i matchen när Dynamo tryckte på. Kvitteringen till 2-2 kom därför lite oväntat men Ivanushkin gav sitt Dynamo ledningen igen med sitt 3-2 mål. I slutminuten kvitterade Mattias Hammarström på en hörnkanon och fixade fram ett straffavgörande men väl där satte Dynamo båda sina straffar medan Edsbyn missade båda sina".