Aktuellt i televisionen

Bandypuls direktsänder en match i veckan

2014-11-04 20:03 #0 av: VSK

Bandypuls kommer att direktsända en Elitseriematch i veckan – med start på onsdag med matchen Edsbyn-Villa Lidköping. Bandypuls.se hårdbevakar svensk bandy. Nu växer satsningen då MittMedia och Svensk Elitbandy är överens om att Bandypuls kommer direktsända en Elitseriematch i veckan resten av säsongen.

- Det känns fantastiskt kul att vi kan erbjuda våra trogna bandyälskare möjligheten att se så många matcher, säger Christoffer Million, redaktör för Bandypuls.

Per Selin, Svensk Elitbandys ligachef:

- Bandypuls har verkligen gjort skillnad i sin bevakning av elitbandyn. Att man fortsätter sin satsning på webbsända matcher ser vi mycket positivt på och vi hoppas publiken som inte har möjlighet att besöka våra arenor uppskattar den servicen som Bandypuls ger.

Premiären för Bandypuls webbsändningar blir nu på onsdag med matchen Edsbyn-Villa Lidköping.

Läs mer på Bandypuls

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2014-11-04 20:14 #1 av: [Carpinus]

"...och kommer att kosta 99 kronor att köpa." Snopen


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.