Etikettträningsmatcher
Läst 758 ggr
VSK
VSK 
2016-08-19, 23:43

Vänersborg kraschade mot ryska mästarlaget

"Hårdsatsande IFK Vänersborg visade upp sig för första gången. Då förstörde ryska mästarlaget Jenisej festen för de 675 personer som såg säsongens första träningsmatch.

Med åtta nya spelare, varav tre ryska stjärnor, har Vänersborg en bit att vandra för att få ihop ett lag. Det blev tydligt mot Jenisej som pulveriserade sin svenska motståndare med svidande 14–3 på fredagskvällen.

7–0 blev till 11–0 innan ett av nyförvärven, Fredrik Johansson fick in en reducering på hörna i den 76:e minuten. Övriga mål gjordes också av nyförvärv: Nikita Ivanov och nysatsande Alexander Mayborn.

Så här säger veteranen Jocke Hedqvist om matchen:

– Vad ska man säga, vi möter ett av världens bästa bandylag och de har varit på is något längre. Vi gjorde många enkla misstag och gav dem mycket energi och det rullade på. De var otroligt bra, säger han".

Läs klart här: http://www.bandypuls.se/bandy/elitserien/vanersborg-kraschade-mot-ryska-mastarlaget-tror-inte-jag-forlorat-sa-har-stort-pa-seniorniva

34 titlar: 20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen.
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här.

GIKmio
2016-08-20, 10:55
#1

Det tar tid att bygga ett nytt lag med så många nyförvärv. Men efter en lång vinter kommer nog Vänersborg att vara ett lag som kan gå långt.

Sajtvärd på Nostalgi i Fokus. Medarbetare på Sport i fokus, Öl i fokus och Värmland i fokus..

VSK
VSK 
2016-08-20, 10:58
#2

Visst har du rätt GIKmio. 

VBG kan vara ett finallag om de får till taktiken och om spelarna spelat ihop sig så de hittar varandra. Bandy, speciellt i slutspel är rätt likt schack faktiskt. Taktik och motdrag.

34 titlar: 20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen.
Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Gillar du allt som har med fågelskådning att göra så kolla här.

Upp till toppen