Allmänt

Bandyn går åt fel håll

2015-01-12 21:39 #0 av: Catwoman

Det spännande slutspelet närmar sig. Det är då lagen ska vara i toppform.

En toppform de byggt upp under grundserien. Hammarby verkar göra tvärtom. Först kommer det fram att ledning gjort av med en massa pengar. Det behövs alltså en bättre ekonomi. Många föreningar i flera olika sporter klarar inte av sin ekonomi. Det är ju inte konstigt då ledningar i vissa klubbar inte kan röna ut en sådan enkel ekvation att man inte kan göra av med mer pengar än vad man får in. Till och med jag som aldrig gillat matematik har svaret på den ekvationen.

Till råga på det så har Hammarby efter detta förlorat sina matcher. Formen verkar i dalande lagom till att den behövs.  Det går inte bättre för damerna heller. Det känns som ett SM-guld är långt borta både för herrlaget och damlaget.

Vi får glädja oss åt att det finns i alla fall ett lag som vinner på Zinkens. Jag tänker på Tellus.

Foto: VSK

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Anmäl
2015-01-13 00:37 #1 av: UllaNo

Ekonomin verkar vara det svåraste inom idrottsrörelsen. Kanske vore bra med en svensk lag som säger att en förenings kassör ska vara ekonom.

Formen kommer nog tillbaka till Hammarby

Anmäl
2015-01-14 11:50 #2 av: Leffe

Alla kommer i formsvackor då och då. Sedan gäller det vara på topp i slutspelet. Grundserien känns bara som en transportsträcka

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.