Allmänt

Äntligen! Väntan har varit lång

2014-10-24 13:52 #0 av: Catwoman

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Med gott kan menas något fint, skönt, skoj. Ja vad som helst egentligen.

Äntligen

är min pappas lidande över och han har funnit den ro han så väl är värd. Jag var väl den enda som inte förstod att han blev sämre och sämre eller jag kanske inte ville förstå, inte ville veta. Jag vet inte. Det jag vet nu är att han led något otroligt mot slutet, men inför mig visade han alltid att han var bättre.

Äntligen

börjar eltserien i bandyn igen. Det har varit en lång väntan även om uppehållet bestod av en varm och skön sommar. En sommar då jag njöt av solen. Idag är väntan över. Idag börjar serien med stort S. Underbart spänningen är här igen. Ser fram mot dagen när Hammarby vinner serien och sedan vinner SM-guldet på Tele 2 Arena inför lika mycket publik som Hammarby-fotboll haft på sina matcher.


Foto: VSK

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Anmäl
2014-10-24 17:59 #1 av: VSK

Katten, jag kan bara ge dig en bamsekram Kramas

Gällandes bandyn så är det äntligen dags om exakt en timme Skrattar

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2014-10-24 22:19 #2 av: Gittan

Härligt se dig här igen.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.