Allmänt

Det ser hemskt ut

2014-09-23 22:27 #0 av: Catwoman

Den har inte börjat ännu, men jag är orolig. Samtidigt är jag förväntansfull. Den kan bli spännande.

Det fruktansvärda har redan inträffat. En otäck känsla har jag när jag läser att Hammarby fått storstryk av Västerås i en vänskapsmatch. Det är illavarslande, men jag lever på att Västerås haft bättre isträningsmöjligheter än Hammarby, Stockholms stad är ju tyudligen inte ett dugg intresserad av bandy. Jag lever på hoppet att Hammarby kommer i fatt när det gäller träningen och hänger med i toppen av Elitserien.

Jag tror att när serien är avslutad i vår och slutspelet tagit vid så handlar semifinalplatser om lagen Hammarby, Västerås, Sandviken och Edsbyn. Bollnäs ser ut som en uppstickare och kanske vill ha ett ord med i laget. Villa får man inte heller glömma bort. Så du ser det kan bli en mycket spännande Elitserie. Jag är som sagt full av förväntan.


Foto: VSK

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Anmäl
2014-09-24 07:59 #1 av: Gittan

Träningsmatcher är något helt annat än seriematcher. I serien sedan så kommer inte Västerås få det lika lätt mot Hammarby, men självklart vinner Västerås mötena.Vinkar

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2014-09-24 08:42 #2 av: VSK

Västerås hade 2 träningsmatcher mer samt antagligen några träningar mer på stor plan. Utomhuslag kommer i kapp ju mer säsongen lider.

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.