Allmänt

Nu har sporten med stort S börjat

2010-10-29 01:11 #0 av: Gittan

Nu har elitserien i bandy startat. Det är startskottet för en sport som fortfarande kan kallas för vintersport. Bandy sporten numro 1.

De första två matchdagarna bjöd inte på några direkta överraskningar enligt mig. Vissa experten tyckte dock att Sirius vinst över Sandviken var sensationellt. Deras motivering var att Sandviken är en av favoritlagen.

Varför jag tycker annorlunda?  Sirius kommer att tillhöra övre halvan och spelade på Studenternas. Så det var väl inget speciellt med segern. Det var den långa säsongens första match. Serien är lång. Det är klart att det är förstås mer spännande att skriva att det var ett sensationellt resultat.

Vi vet sedan tidigare att nykomligar alltid får det svårt. Hur många tror att Boltic kommer att klara sig kvar? Tror att chansen är större för Tillberga.

När säsongen når sitt slut tror jag att Sandviken och Hammarby är i topp samt Tillberga och Boltic i botten.

Ja nu har säsongen börjat. Den vi alla väntat på.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2010-10-29 01:36 #1 av: AndreasS

Äntligen, är sporten med stort S igång och för mig kunde den inte få en bättre start med 9-3 vinst för Västerås mot Boltic.

Själv tippar jag Västerås, Sandviken, Hammarby och Edsbyn i topp, Tillberga håller sig kvar och Boltic är bara upp och vänder.

Mvh: Andréas Sandberg | 021media.se - Västerås hetaste nyhetsbilder | En blogg om oss och vår vardag - Bubben´s & Bella´s Blogg | Forza Grönvitt 100% kärlek

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.