Allmänt

Några omgångar in i serierna

2010-12-05 01:28 #0 av: Gittan

Nu har det gått några omgångar av Elitserien och Allsvenskan. Här kommer lite av vad jag tycker och tänker efter dessa omgångar.

Hörnslag

I elitserien ligger Sandviken i topp och det är kanske inte så oväntat. Villa och Hammarby ligger där under. Inte heller något sensationellt. Då är frågan hur länge Villa håller denna säsong. Jag hade trott att Bollnäs och Västerås skulle ligga lite högre upp. Tillberga är en positiv överraskning och Sirius en negativ sådan. Kylslagna Haparandas lag  kan alla nu och laget ligger där nere och jag tror att det veid seriens slut har bara Boltic nedanför sig.

Allsvenskan då?

Jag börjar med norra gruppen. Ett lag långt uppifrån ligger etta - Kalix -Närmast därefter ligger lagen jag trott skulle ligga i topp, nämligen Örebro och Ljusdal. Dalalagen får slita. Katrineholm ligger för mig oväntat näst sist.

Södergruppen. Ja, som väntat så ligger GAIS etta med Ale-Surte på andra plats. I den gruppen finns det inga överraskningar åt något håll tycker jag.

Vi får väl se hur det går. Serierna är långa.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2010-12-05 14:04 #1 av: Leffe

Broberg kommer innan serien är slut

Anmäl
2010-12-09 09:32 #2 av: [Woozy]

Jag hade tippat VSK som 11:a denna säsongen. Dels beror det på den tunna och unga truppen, dels beror det på Jonas Holgersson (vad håller karln på med?).

Villa tror jag kommer rasa. De har nog Sveriges absolut bästa anfall. Men det håller inte i längden. Resten av laget måste hålla klass oxå. Bollnäs kommer spela Semi, men inte längre. Broberg kommer gå långt.

Ja det är en oerhört jämn och spännande säsong detta. Det blir SAIK - HIF i final, där SAIK leker hem guldet. Det enda som kan hindra SAIK från att vinna guld är skador, sjukdomar och väder. Cool

Anmäl
2010-12-09 17:58 #3 av: Catwoman

Jag är nöjd med Hammarby så här långt.

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.