Etikett: utanför-ämnet
Läst 677 ggr
2016-04-17 13:36
0
Bandyhaket 17 april
Parisare
(4 portioner)
- 300 gram malet nötkött
- 1 ägg
- 1 tesked salt, vitpeppar
- 2 matskedar hackad gul lök
- 2 matskedar finhackade inlagda rödbetor
- 1 matsked kapris
- 4 skivor formfranska
- 3 matskedar smör eller margarin
- 4 stekta ägg
Blanda det malda köttet med ägget, salt, vitpeppar och 1 deciliter vatten. Rör färsen smidigt och tillsätt löken, rödbetorna och kaprisen. Blanda noga.
Fördela färsen på brödskivorna och bred ut den till ett jämnt lager. Bryn matfettet i en stekpanna och stek smörgåsarna. Först på färssidan, sedan på andra sidan. Beräkna cirka 5 minuters stektid. Lägg ett stekt ägg på varje smörgås och servera genast.
Var positiv -må bra
Annons:
2016-04-17 18:08
0
#1
Låter gott. Måste provas nån gång.
2016-04-17 18:54
0
#2
Det är jättegott
Var positiv -må bra
Annons: