Utanför ämnet

Bandyhaket 17 april

2016-04-17 13:36 #0 av: Catwoman

Parisare

(4 portioner)

  • 300 gram malet nötkött
  • 1 ägg
  • 1 tesked salt, vitpeppar
  • 2 matskedar hackad gul lök
  • 2 matskedar finhackade inlagda rödbetor
  • 1 matsked kapris
  • 4 skivor formfranska
  • 3 matskedar smör eller margarin
  • 4 stekta ägg

Blanda det malda köttet med ägget, salt, vitpeppar och 1 deciliter vatten. Rör färsen smidigt och tillsätt löken, rödbetorna och kaprisen. Blanda noga.

Fördela färsen på brödskivorna och bred ut den till ett jämnt lager. Bryn matfettet i en stekpanna och stek smörgåsarna. Först på färssidan, sedan på andra sidan. Beräkna cirka 5 minuters stektid. Lägg ett stekt ägg på varje smörgås och servera genast.

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Anmäl
2016-04-17 18:08 #1 av: VSK

Låter gott. Måste provas nån gång. 

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2016-04-17 18:54 #2 av: Catwoman

Det är jättegott

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.