Utanför ämnet

Bandyhaket 9 april

2016-04-08 22:06 #0 av: Catwoman

Tonfiskrisotto

(4 portioner)

  • 1 gul lök
  • 2 matskedar smör eller margarin
  • 1 burk skivade champinjoner i vatten eller smör
  • 2 deciliter långkornigt ris
  • 5 deciliter vatten
  • 0,5 tesked salt, vitpeppar
  • 1 burk tonfisk i olja
  • 0,5 deciliter finstrimlad gräslök
  • 1 röd paprika

Hacka löken. Smält matfettet i en gryta. Fräs löken och champinjonerna med sitt spad i detta några minuter utan att det får färg. Tillsätt riset, vatnnet och saltet. Rör om och låt allt småkoka under lock cirka 20 minuter.

Blanda sedan ner tonfisken (med oljan) och gräslöken. Smaka av med salt och vitpeppar. Hacka paprikan och garnera med den.

Servera med stekt ägg, soya och tomatsallad.

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Anmäl
2016-04-08 22:30 #1 av: Gittan

Låter gott.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2016-04-09 08:32 #2 av: AnnaKarin

Mums!

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”
Anmäl
2016-04-09 08:33 #3 av: VSK

Ja, låter verkligen gott. 

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.