Utanför ämnet

Bandyhaket 23 mars

2016-03-22 10:50 #0 av: Catwoman

Fisk med curry, ägg och tomater

(4 portioner)

  • 1 paket djupfryst torsk eller kolja (450 gram)
  • 3-4 matskedar smör eller margarin
  • 1-1,5 teskedar curry
  • 1 liten purjolök
  • 1 tesked salt
  • 3-4 tomater
  • 2-3 hårdkokta ägg
  • hackad dill

Skär fiskblocket i 1 centimeter tjocka skivor. Smält matfettet i en låg, vid gryta, tillsätt curry och purjolök i skivor och rör om. Lägg ner fiskskivorna och vänd dom en gång i matfettet. Strö på salt och låt fisken småkoka på svag värme cirka 10 minuter.

Hacka tomaterna och äggen grovt. Lägg hacket och dillen över fisken i grytan.

Servera med

  • kokt potatis och grönsallad
  • kokt ris och ärter eller haricots verts

Var positiv -må bra

Bandy iFokus

Anmäl
2016-03-22 12:12 #1 av: AnnaKarin

Det låter jättegott!

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”
Anmäl
2016-03-22 14:49 #2 av: VSK

Haj eller inte haj Skrattar

Blir faktiskt lite hungrig när jag läser matsedeln.

33 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 1 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.