Läst 350 ggr
[VSK]
2/14/16, 9:45 PM

Därför rasade VSK ihop mot Villa

"Högklassig bandy i den första halvleken och 2-2 i seriefinalen mellan VSK Bandy och Villa Lidköping.
Sedan tappade Grönvitt allt i den andra halvleken - efter fyra tiominutersutvisningar inom loppet av en kvart.

VSK Bandy lyckades inte göra mål i den andra halvleken - medan Villa nätade tre gånger om.
Villas David Karlsson pangade in 3-2-målet på hörna efter 53 minuter.
Sedan drog Grönvitt på sig fyra tiominutersutvisningar inom loppet av en kvart.
Då kunde Villa helt ta över matchen och komma med många spelare mot ett splittrat VSK-försvar. Samtidigt som hemmalagets spel hackade".

Nåväl, vad är en bal på slottet.

Annons:
AnnaKarin
2/14/16, 9:48 PM
#1

Det är bara att ta nya tag och lämna den här matchen bakom sig.

Anna-Karin

”Klok blir man av erfarenheter – erfarenheter får man av dumheter”

Leffe
2/14/16, 9:51 PM
[VSK]
2/14/16, 9:59 PM
#3

Seriesegern är ju redan klar till 99.99999%.

Villa måste vinna nästa match och VSK måste förlora sin, samtidigt som Villa måste göra 16 plusmål jämte VSK.

Som seriesegrare så får man följande:

100.000 kr
Välja kvartsfinallag först (av lag fem till åtta).
Välja vilket av lagen trea och fyra i tabellen, som skall hamna på samma sida som Seriesegraren.

Ettan (VSK) och tvåan (just nu Villa) kan då inte mötas förrän i en eventuell final.