Läst 459 ggr
[VSK]
2015-10-10 12:03

VSK straffade Villa Lidköping

"Villa Lidköping var tvunget att vinna den sista gruppspelsmatchen mot VSK Bandy för att ta sig vidare till slutspel. Det satte Västeråsarna stopp för och vann med 3-1.

Redan klara gruppettorna öppnade målskyttet genom Anders Bruun i den 8:e minuten innan Ted Bergström ökade på ledningen strax innan halvtidsvilan.

Villa Lidköping kom närmare efter att David Karlsson fått straff och tagit hand om densamma i matchens 46:e minut. Men när Patrik Sjöström satte matchens tredje straff fram till 3-1 var matchen avgjord.

Det betyder att VSK Bandy ikväll, lördag, spelar kvartsfinal 19.00 (motståndare ej klart). Villa Lidköping slutar fyra i gruppen och missar därmed slutspelet".

#3

I det här fallet synd en synd. Man ska inte straffa motståndaren. Man ska förlåta motståndaren

#5

Jag har inte ätit än. Gick direkt till datorn när jag vaknade. Sov dåligt i natt. Deppig och fundersam länga stunder. Därför kom jag upp så dent.

[VSK]
2015-10-10 14:15
#6

Usch…

Krya på sig.

Jag somnade runt 03 ja och vaknade 06:30 men lyckades somna om en liten stund. Därför missa jag första halvlek i dagens första match.